Letselschade of letsel is de lichamelijke en geestelijke materiële en immateriële schade die een mens kan ondervinden als hij of zij bij een ongeval betrokken is en door toedoen van een ander. Het kan daarbij gaan om een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een ongeval tijdens het sporten. Ook in het geval van mishandeling kan sprake zijn van letselschade.

Heb je zelf net een aanrijding gehad met de auto, op je scooter of op je fiets met als gevolg dat je letsels hebt opgelopen?

Dan heb je mogelijk ook recht op een schadevergoeding wat in dat geval het zo belangrijk maakt om de juiste hulp en belangenbehartiging te hebben om ervoor te zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan.

In geval dat je een ongeval hebt gehad waarvan je de schade nog moet verhalen bij de tegenpartij en nog geen belangenbehartiging hebt, neem dan vrijblijvend contact op met één van onze letselschadespecialisten. Samen kijken ze met je hoe en welk schade er alsnog verhaald kan worden op de tegenpartij zodat je alsnog gecompenseerd wordt!

Stel je vraag!
1
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?