Skip to content
Menu
Menu

Onze reviews

Zeker 5 sterren !

Rated 5 out of 5
24 oktober 2020

3 jaar lang contact gehad, zoveel dingen heb je moeten aanhoren je was er altijd voor me en altijd nam je op ik ben zo blij dat ik jou had echt je bent een topper

Noah

Schade

Rated 5 out of 5
21 oktober 2022

Meneer Erdal heeft mij supergoed geholpen was een luisterende oor en alles ging ook snel en super fijn. Het voelde ook erg vertrouwd aan. Erdal is een een echte aanrader!

Jennifer

Heel goed geholpen!

Rated 5 out of 5
21 oktober 2022

Ik ben heel goed geholpen door Erdal. Na een auto ongeluk en met veel emoties, gaf Erdal veel rust. Hij heeft alle communicatie en afhandelingen met de tegenpartij rondom het ongeluk op zich genomen, waardoor ik in alle rust kon concentreren op mijn herstel. Van alle communicatie ontving ik een terugkoppelingen van Erdal en dat vond ik heel fijn. Als ik vragen had dan nam hij ook echt de tijd om mijn vragen te beantwoorden.

Nogmaals bedankt Erdal!

Migarda

Zeer integer, uitstekend geholpen.

Rated 5 out of 5
3 oktober 2022

Mijn vrouw heeft een aanrijding terwijl ze zwanger was. Een hele spannende gebeurtenis. Wij zijn uitstekend geholpen door Erdal. Wat ik erg heb gewaardeerd is de oprechte wil om te helpen en om (juridisch) op te komen voor zijn cliënten. Een persoonlijke connectie en zorgvuldig werk met altijd heldere communicatie. Ik zou ATKA aan vrienden aanbevelen en dat heb ik ook gedaan. 5/5 sterren

D. de Bruin

Zeer aan te raden

Rated 5 out of 5
3 oktober 2022

Ik heb vorig jaar december een auto ongeluk gehad en was eigenlijk mijn klachten aan het negeren. Een bekende van mij wees mij erop goed geholpen te zijn door ATKA letselschade. Ik heb contact opgenomen met ATKA en al gauw kreeg ik mijn intake gesprek. Tijdens dit gesprek kreeg ik meteen het gevoel dat ATKA er alles aan zal doen om mij te ondersteunen in dit proces. Vanuit beide kanten hebben wij alle stukken aangeleverd voor het dossier en is ATKA hier mee aan de slag gegaan.

Ik kan niet meer zeggen dan dat de service vanuit ATKA uitstekend is. De belangen van de client staan altijd voor op. Er is altijd tijd voor een goed gesprek en daarbij heeft ATKA een adviserende rol. Er wordt goed gekeken naar wat het beste is voor de client en daar vanuit wordt een plan opgesteld. Wat ik persoonlijk heel veel fijn vond is dat ATKA erg flexibel is en aansluit op jou eigen agenda. Zo is er bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om de gesprekken ´s avonds te doen na het werk. Je hebt ook de mogelijkheid om de gesprekken per telefoon te doen (video call) of persoonlijk op kantoor. Voorkeur van de client is leidend.

Ik heb twee bekende van mij doorverwezen naar ATKA en ook zij zijn uitstekend geholpen en zeer tevreden.

Erdal, bedankt voor alles en zo veel meer!

Malika

Top vertegenwoordiger!

Rated 5 out of 5
29 augustus 2022

Ik heb 2 jaar lang contact gehad met Erdal. Hij is altijd betrokken geweest en dankzij zijn ervaring heel goed in zijn vak. Je hebt mij enorm geholpen en daar ben ik je zeer dankbaar voor.

Bedankt voor alles topper!

Atilla Yildirim

Betrouwbaar en behulpzaam

Rated 5 out of 5
30 juli 2022

Ik heb een uitstekende ervaring gehad met Erdal. Hij hielp me nadat ik door een auto ben aangereden en ik voelde me altijd heel goed vertegenwoordigd. Hij blijft strijden voor het recht van zijn cliënten en hij is erg vriendelijk en altijd bereikbaar.

Ik zou hem zeker aan vrienden en familie aanraden.

Christoph Geisenberger

Uitstekende begeleiding!

Rated 5 out of 5
13 juli 2022

Goede ervaring met Erdal/Atka, hij is duidelijk, stelt de juiste vragen op de juiste momenten en is zeer betrokken. Geïnteresseerd, vraagt regelmatig hoe het lichamelijk en geestelijk met je gaat. De communicatie was duidelijk, status van de zaak werd geregeld doorgegeven en heel belangrijk: Erdal/Atka is altijd bereikbaar om te overleggen, heel fijn!

Ik ben heel tevreden met de behandeling en afwikkeling van de zaak, dank je wel!

Anoe

Geeft niet op !!!!

Rated 5 out of 5
4 juli 2022

Ik werd goed geholpen en ik werd tijdig op de hoogte gehouden.

Ik ben zeer tevreden.

Een echte aanrader voor jou !!!

Shirley

shirley

Zeer tevreden!

Rated 5 out of 5
23 juni 2021

Erg goed geholpen. Enorme betrokkenheid, zowel emotioneel als zakelijk. Top!

Nikita Yildirim

Echte vakman

Rated 5 out of 5
11 maart 2021

Zoals het als in mijn titel staat is de dhr E. Atar die mij heeft geholpen in mijn zaak een echte vakman. Hij zorgt ervoor dat je bijna niks hoeft te doen want hij regelt alles namens jouw in je letsel schade dossier!!

Bagci

Very hardworking employees

Rated 5 out of 5
24 januari 2021

I really liked the service I received. I have been through a few advocates and solicitors in the past. However, I never experienced such a helpful and good service in the past. I would definitely recommend ATKA to whoever needs a good defence. Appreciate all the work they have done and put in.

Fahad sheikh

TOP!!

Rated 5 out of 5
18 januari 2021

Mijn ervaring met ATKA letselschade is zeer goed geweest alles is binnen 1,5 jaar afgehandeld.

Erg betrouwbaar, goed advies en hulp gekregen in mijn zaak

Als letselschade advocaat zeker aanbevelen.

Duygu

Het juiste adres voor goede begeleiding!

Rated 5 out of 5
8 november 2020

Paar maanden terug een aanrijding gehad, en ben daardoor in aanraking gekomen met Atka Letselschade.

Erdal was voor mij de juiste persoon die mij en mijn familie hielp op de juiste manier.

Je neemde je tijd om alles aan te horen tot in de details en was zeer behulpzaam en betrokken.

Atilla Yildirim

Het is een goed bedrijf en ze weten waar ze over praten.

Rated 5 out of 5
7 oktober 2020

De service is erg goed erg behulpzaam staat altijd voor je klaar . En ze komen op voor jou rechten op waar je recht op heb .

Airwien Macnack
Menu

Bezoekadres:
IJburglaan 632 C1
1087 CE Amsterdam

Email: info@atkaletselschade.nl
Telefoon: 085 – 06 06 696

Telefonisch bereikbaar:
maandag – vrijdag | 08:30 – 22:00
zaterdag & zondag | 12:00 – 17:00

Bel mij

Vul uw gegevens in als u contact wilt met een letselschade-expert van Atka Letselschade.

Bel Mij

Vul uw gegevens in als u contact wilt met een letselschade-expert van Atka Letselschade.

Menu

Bezoekadres:
IJburglaan 632 C1
1087 CE Amsterdam

Email: info@atkaletselschade.nl
Telefoon: 085 – 06 06 696

Telefonisch bereikbaar:
maandag – vrijdag | 08:30 – 22:00
zaterdag & zondag | 12:00 – 17:00

Stel je vraag!
1
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?