Skip to content
Menu
Menu

Onze reviews

Zeker 5 sterren !

Rated 5 out of 5
24 oktober 2020

3 jaar lang contact gehad, zoveel dingen heb je moeten aanhoren je was er altijd voor me en altijd nam je op ik ben zo blij dat ik jou had echt je bent een topper

Noah

Top vertegenwoordiger!

Rated 5 out of 5
29 augustus 2022

Ik heb 2 jaar lang contact gehad met Erdal. Hij is altijd betrokken geweest en dankzij zijn ervaring heel goed in zijn vak. Je hebt mij enorm geholpen en daar ben ik je zeer dankbaar voor.
Bedankt voor alles topper!

Atilla Yildirim

Betrouwbaar en behulpzaam

Rated 5 out of 5
30 juli 2022

Ik heb een uitstekende ervaring gehad met Erdal. Hij hielp me nadat ik door een auto ben aangereden en ik voelde me altijd heel goed vertegenwoordigd. Hij blijft strijden voor het recht van zijn cliënten en hij is erg vriendelijk en altijd bereikbaar.
Ik zou hem zeker aan vrienden en familie aanraden.

Christoph Geisenberger

Uitstekende begeleiding!

Rated 5 out of 5
13 juli 2022

Goede ervaring met Erdal/Atka, hij is duidelijk, stelt de juiste vragen op de juiste momenten en is zeer betrokken. Geïnteresseerd, vraagt regelmatig hoe het lichamelijk en geestelijk met je gaat. De communicatie was duidelijk, status van de zaak werd geregeld doorgegeven en heel belangrijk: Erdal/Atka is altijd bereikbaar om te overleggen, heel fijn!
Ik ben heel tevreden met de behandeling en afwikkeling van de zaak, dank je wel!

Anoe

Geeft niet op !!!!

Rated 5 out of 5
4 juli 2022

Ik werd goed geholpen en ik werd tijdig op de hoogte gehouden.
Ik ben zeer tevreden.
Een echte aanrader voor jou !!!
Shirley

shirley

Zeer tevreden!

Rated 5 out of 5
23 juni 2021

Erg goed geholpen. Enorme betrokkenheid, zowel emotioneel als zakelijk. Top!

Nikita Yildirim

Echte vakman

Rated 5 out of 5
11 maart 2021

Zoals het als in mijn titel staat is de dhr E. Atar die mij heeft geholpen in mijn zaak een echte vakman. Hij zorgt ervoor dat je bijna niks hoeft te doen want hij regelt alles namens jouw in je letsel schade dossier!!

Bagci

Very hardworking employees

Rated 5 out of 5
24 januari 2021

I really liked the service I received. I have been through a few advocates and solicitors in the past. However, I never experienced such a helpful and good service in the past. I would definitely recommend ATKA to whoever needs a good defence. Appreciate all the work they have done and put in.

Fahad sheikh

TOP!!

Rated 5 out of 5
18 januari 2021

Mijn ervaring met ATKA letselschade is zeer goed geweest alles is binnen 1,5 jaar afgehandeld.
Erg betrouwbaar, goed advies en hulp gekregen in mijn zaak
Als letselschade advocaat zeker aanbevelen.

Duygu

Het juiste adres voor goede begeleiding!

Rated 5 out of 5
8 november 2020

Paar maanden terug een aanrijding gehad, en ben daardoor in aanraking gekomen met Atka Letselschade.
Erdal was voor mij de juiste persoon die mij en mijn familie hielp op de juiste manier.
Je neemde je tijd om alles aan te horen tot in de details en was zeer behulpzaam en betrokken.

Atilla Yildirim

Het is een goed bedrijf en ze weten waar ze over praten.

Rated 5 out of 5
7 oktober 2020

De service is erg goed erg behulpzaam staat altijd voor je klaar . En ze komen op voor jou rechten op waar je recht op heb .

Airwien Macnack
Menu

Bezoekadres:
IJburglaan 632 C1
1087 CE Amsterdam

Email: info@atkaletselschade.nl
Telefoon: 085 – 06 06 696

Telefonisch bereikbaar:
maandag – vrijdag | 09:00 – 22:00
zaterdag & zondag | 12:00 – 17:00

Bel mij

Vul uw gegevens in als u contact wilt met een letselschade-expert van Atka Letselschade.

Bel Mij

Vul uw gegevens in als u contact wilt met een letselschade-expert van Atka Letselschade.

Menu

Bezoekadres:
IJburglaan 632 C1
1087 CE Amsterdam

Email: info@atkaletselschade.nl
Telefoon: 085 – 06 06 696

Telefonisch bereikbaar:
maandag – vrijdag | 09:00 – 22:00
zaterdag & zondag | 12:00 – 17:00