Skip to content

Werkwijze

Ieder ongeval is anders. Ook de impact van ieder ongeval is anders. Daarom hechten de letselschade specialisten van ATKA letselschade veel waarde aan een persoonlijke benadering. Heeft u letselschade opgelopen vanwege een ongeval? Onze specialist begeleidt u tijdens het hele proces, vanaf het intakegesprek tot en met de afwikkeling.

Als u letselschade oploopt vanwege een ongeval komt er veel op u af. Er zijn allerlei zaken waar u mogelijk vragen over heeft of u heeft behoefte aan geruststelling. Dat snappen wij! Daarom hoeft u bij ons geen afspraak in te plannen als u ergens mee zit. U kunt met uw letselschadebehandelaar spreken op het moment dat u daar behoefte aan heeft.

Bij ons heeft u altijd persoonlijk en direct contact met uw letselschade behandelaar. U hoeft geen dagen te wachten op een reactie, uw letselschade behandelaar neemt dezelfde dag nog contact met u op.

Voor meer vragen of advies neem direct contact op via de knop of 085 – 06 06 696 om uw situatie te bespreken met één van onze letselschade specialisten.

Onze bijstand is kosteloos voor u

De kosten kunnen hard oplopen als u slachtoffer bent geworden van een ongeval met letselschade. Onze begeleiding is daarom in alle gevallen kosteloos voor u. Wij verhalen de kosten van onze juridische bijstand op de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

Heeft u letselschade opgelopen en wilt u uw zaak bespreken of wilt u direct een intakegesprek? Onze letselschadespecialisten staan u graag te woord.

no-cure-no-pay

Afspraak op locatie

Het lukt niet altijd om tijd vrij te maken voor een afspraak en om te reizen naar onze kantoorlocatie. U heeft kinderen, moet naar uw werk of naar school. Daarnaast moet u vanwege de letselschade die is ontstaan tijdens het ongeval misschien geregeld naar het ziekenhuis of de fysiotherapeut. Dat begrijpen wij!

U hoeft bij ons niet de deur niet uit om uw dossier te bespreken met uw belangenbehartiger. U hoeft geen verlof op te nemen of lessen te missen vanwege een afspraak met uw letselschadespecialist. Wij kiezen een moment dat u goed schikt. De locatie voor de afspraak is afhankelijk van waar u de voorkeur aangeeft. Dit kan zijn bij u thuis, op uw werk tijdens uw lunchpauze of op elk andere gewenste locatie. Het kan eventueel telefonisch, via Teams of Zoom. U geeft aan wat er voor u past.

Daarnaast werken wij met flexplekken, zodat wij bij u in de buurt kantoor kunnen houden. Wij streven naar oplossingen die het beste passen bij uw situatie!

Buiten kantooruren

Onze cliënten spreken in de meeste gevallen graag buiten kantooruren af zodat zij geen verlof hoeven op te nemen of een verzuimbrief moeten inleveren bij hun school. Dat snappen wij. Door onze flexibele manier van werken maken we het afspreken zo makkelijk mogelijk voor u. Wij werken ook buiten kantooruren en in het weekend (op afspraak) om het u zo nog makkelijker te maken een afspraak met uw dossierbehandelaar te maken.

“Duidelijk, inzichtelijk en transparant!”

U bent slachtoffer van een ongeval waardoor er letselschade is ontstaan. Daarom is uw mening en inspraak belangrijk voor ons. Er zijn situaties waarin de letselschadebehandelaar pas een volgende stap zet als u toestemming heeft gegeven daarvoor. Op deze manier houdt u het verloop van uw dossier zelf in handen!

Advies op maat

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw letselschade vergoed wordt. Met onze kennis en expertise op het gebied van letselschade na een ongeval kunnen wij u uitstekend bijstaan. Wij handelen in uw belang. Daarom ontvangt u van ons vanaf het eerste moment duidelijk en goed advies op maat.

Vragen?
Neem gerust contact met ons op.

Bezoekadres:
IJburglaan 632 C1
1087 CE Amsterdam

Email: info@atkaletselschade.nl
Telefoon: 085 – 06 06 696

Telefonisch bereikbaar:
maandag – vrijdag | 08:30 – 22:00
zaterdag | 12:00 – 17:00                        zondag  | gesloten

Bel mij

Vul uw gegevens in als u contact wilt met een letselschade-expert van Atka Letselschade.

Bel Mij

Vul uw gegevens in als u contact wilt met een letselschade-expert van Atka Letselschade.

Bezoekadres:
IJburglaan 632 C1
1087 CE Amsterdam

Email: info@atkaletselschade.nl
Telefoon: 085 – 06 06 696

Telefonisch bereikbaar:
maandag – vrijdag | 08:30 – 22:00
zaterdag | 12:00 – 17:00

Stel je vraag!
1
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?